۱۳۹۲/۰۸/۰۴ - ۱۲:۱۹
چهره های رادیکال وارد ماجرا شدند

صداهای مشکوکی که یک به یک بلند می شود/آقای شیرزاد ازچه چیزی عصبانی هستید؟!

احمد شیرزاد از نمایندگان متحصن مجلس ششم در گفتگویی با یکی از خبرگزاری های کشور در رابطه با جمع آوری بیلبورد های ضد آمریکایی از سطح شهر عنوان کرد: شورای شهر درباره بودجه بیلبوردهای نصب شده در سطح شهر سوال کند .

 صداهای مشکوکی که یک به یک بلند می شود/آقای شیرزاد ازچه چیزی عصبانی هستید؟!

 

به گزارش «سراج24»، احمد شیرزاد از نمایندگان متحصن مجلس ششم در گفتگویی با یکی از خبرگزاری های کشور در رابطه با جمع آوری بیلبورد های ضد آمریکایی از سطح شهر عنوان کرد: شورای شهر درباره بودجه بیلبوردهای نصب شده در سطح شهر سوال کند .
 
این عضو حزب مشارکت با بیان این‌که برخی مخالفت‌های شدید در مورد مذاکرات ژنو یا نصب پوسترهای با این مضمون در سطح شهر نشانه نوعی استیصال از سوی کسانی است که حس می‌کنند دستشان از میز مذاکره و مسیر و فرایند مذاکره کوتاه است، تصریح کرد: این قبیل اقدامات دست و پا زدنی است که برای آنکه تاثیرگذار باشند، در حالی که اراده مسوولان عالی کشور برای حصول توافق با قدرت‌های جهان جدی است پس جای هیچ نگرانی برای این قبیل اقدامات و جود ندارد و بی‌اعتنایی بهترین جواب به این اقدامات است. 
 
گفتنی است شیرزاد از جمله افرادی است که در رابطه با پرونده هسته ای کشورمان موضع روشن عقب نشینی را ترجیح داده است و در مجلس ششم به عنوان افشا کنندگان موضوعات هسته ای از آنها یاد می شود .
 
وی که از متحصنین ماجرا های براندازانه نمایندگان رادیکال جریان اصلاحات و جبهه مشارکت در همان مجلس به شمار می آید تاکنون در مصاحبه با رسانه های ضد انقلاببی  چون (جرس و کلمه ) به نوعی در رابطه با موضعات مختلف به عنوان صدای جبهه منحله مشارکت و جریان رادیکال اصلاحات در رابطه با موضوعات مختلف ایفای نقش کرده است .
 
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••